Tutorial on Using Libmod Automation Project in MT Manager Pubg Mobile 0.15.5

Download now

[ Direct download link (Windows) ]

Lattest - Tutorial on Using Libmod Automation Project in MT Manager Pubg Mobile 0.15.5 - tool, new addition to our website. This program has been tested for two weeks an it passed all beta and stress tests. Tutorial on Using Libmod Automation Project in MT Manager Pubg Mobile 0.15.5 has latest built in features and as a bonus we added some cool tricks that will be described in notes.txt file after installation.

Tutorial on Using Libmod Automation Project in MT Manager Pubg Mobile 0.15.5 has latest proxy and VPN support. Your IP address will be hidden from outside internet. 100% anonymity.

Tutorial on Using Libmod Automation Project in MT Manager Pubg Mobile 0.15.5 supports WINDOWS and MAC OS. as well some of the latest mobile platforms.

This tool is free from advertisement and hidden offers. No hidden agenda here, files are clean and easy to use. All out tools are open source.

Please follow instructions in file notes.txt after installation, there will be described all feature lists and how to use instruction.
In case you encounter some errors, please CONTACT US. We provide FREE SUPPORT.
Enjoy!

Download now

[ Direct download link (Windows) ]

---- --- --- ----

tools for use ūüĎá

#Hangogan #gilangfaisal #hackpubg #seputartutorial

Nggak perlu khawatir jika ada cheater yang main satu room sama kamu. Ada beberapa cara yang bisa digunakan untuk menang melawan mereka.

Pertama, kamu bisa memperpendek jarak dengan mereka. Ingat, mereka selalu unggul dalam pertarungan jarak jauh. Sehingga kalau kamu berlari ke arahnya untuk memperpendek jarak, mereka bakal kelabakan.

Cara lainnya adalah lari. Kedengarannya memang nggak banget sih. Tapi kalau kamu bertemu cheater yang mengaplikasikan lebih dari satu cheat, saya sarankan kamu untuk lari.

Lalu, gimana kalau misalnya ada teman kamu yang¬†knocked down¬†karena¬†wall hack cheat? Lebih baik ditinggal aja. Itu bukan keputusan yang jahat, tapi logis. Kalau kamu menolong teman dan ternyata si¬†cheater¬†masih ada di sekitar situ, kamu bakalan tertembak juga. Daripada mati semua, lebih baik ada yang hidup untuk melanjutkan¬†war. Paling nggak bisa¬†squad¬†kamu masih bisa masuk peringkat sepuluh besar ‚Äėkan?

Beda ceritanya jika kamu ternyata satu squad sama si cheater. Untuk kasus yang satu ini, entah kamu sengaja satu squad sama si cheater ataupun nggak, kamu tetap bakal terkena risiko terkena banned oleh Tencent.

Jangan anggap remeh sanksi dari Tencent lho. Mereka bakal banned akun kamu dalam waktu yang cukup lama, bahkan bisa sampai dua bulan.

Jangan sungkan untuk melaporkan cheater

Ya, nggak perlu sungkan untuk report langsung cheater yang kamu temui di PUBG. Pilihan report tersedia di dalam match. Jadi sekalipun kamu mati dalam match, kamu bisa menonton permainan teman kamu sembari melapor. Nantinya, akun dari cheater bakal kena banned, baik untuk sementara maupun untuk selamanya.

Ini bukan solusi permanen sih. Kebanyakan cheater yang kena banned bakal langsung bikin akun baru. Tapi rasanya itu lebih baik ketimbang membiarkan mereka berkeliaran

EMANG BISA OM

Tutorial on Using Libmod Automation Project in MT Manager Pubg Mobile 0.15.5
How to install:
– Download, extract and run .exe file,
(If your antivirus blocking file, pause it or disable it for some time.)
– Choose destination folder

How to Use:
Open destination folder and locate file notes.txt, open it and read step by step.
Enjoy!

Don’t forget to read instructions after installation.
Enjoy Tutorial on Using Libmod Automation Project in MT Manager Pubg Mobile 0.15.5.

All files are uploaded by users like you, we can’t guarantee that Tutorial on Using Libmod Automation Project in MT Manager Pubg Mobile 0.15.5 are up to date.
We are not responsible for any illegal actions you do with theses files. Download and use Tutorial on Using Libmod Automation Project in MT Manager Pubg Mobile 0.15.5 on your own responsibility.

You Might Also Like